Saturday, 10 March 2012

Comelnya. Nama?


Comel sangat doll ni. Aku menang contest Tourism Malaysia, dapat doll ni. Tapi macam kira lucky draw ke ntah macammana aku pun dah lupa. Diorang hantar cepat betul, tiba-tiba dah sampai pos laju. 

Aku suka benda cute and ada banyak benda cute yang aku collect. Yang pastinya banyak yang warna merah. Semua benda cute yang aku ada, aku akan bagi nama. Tapi yang doll ni aku tak ada idea pasal doll ni bertemakan Cina. Aku selalu bagi nama benda-benda cute dengan nama Jepun atau Korea. Hum hum.

Nak bagi nama apa ya?




11 comments:

  1. selalu je dapat menang contest. rejeki. Alhamdulillah. peace.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah Nadhira, rejeki Alhamdulillah :-)

      Delete
  2. wah saya pun nak lah...tak pernah dpt bende2x mcm ni through survey ker atau contest...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat mencuba, yang penting jangan give-up ok!

      Delete
  3. Replies
    1. Cute meh,have any idea? I need Chinese name :-)

      Delete
  4. kalu gegirl tomoki kalu boboy tomoko :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni Boboy :-) Wow, Tomoko macam nama hero Jepun :-)

      Delete
  5. bagi name goku..hehe,awk..jom tengok handbag dekat kingblogshop.blogspot.com..:)

    ReplyDelete