Wednesday, 4 July 2012

Vitamin B+C Blackmores

Husband aku kata kemungkinan besar aku kurang vitamin dan nutrien.Sebab tu badan selalu weak.Bila buat daily routine, sapu sampah,kemas rumah,kemas laman luar,buang sampah,mop lantai,cuci toilet..tak sampai pukul 2 petang lagi aku dah melingkup. Hum hum..asyik pitam. Pengsan juga.

So,aku cari info pasal vitamin. Yang aku tau Blackmores la brand orang selalu makan. Cari kat internet, matchkan dengan masalah aku then decide! Ada 2 yg sesuai - Vita B and Vita B+C. Both vitamin ni memang nak bagi vitamin kat dalam badan aku yang selalu weak after buat banyak kerja. Badan yang selalu weak macam aku memang sesuai.

Tapi bila pergi Tesco, hanya ada yang Vita B+C sahaja. Aku target Vita B je. Harga RM 26.40. Baru try 2 hari. 1 biji sehari. Harap-harap bagus dan sesuailah vitamin ni :-)

Alhamdulillah.

3 comments:

  1. hai dear..maaf lame linda tak datang sini. Linda pun sedang mencari cari vitamin, ramai gak yang suggest blackmores ni.

    ReplyDelete
  2. i pun suka mkn blackmore jgk..multivit!keep going yea

    ReplyDelete