Monday, 6 February 2012

Dating #1

Bestnya dating dengan husband aku. Jalan-jalan, makan-makan, beli sikit barang. Hum hum. Walaupun hari-hari jumpa tapi aku tetap nak panggil ni dating :-)

Redeem Kupon KFC
Tak tahan betul dengan perangai sendiri. Hum hum.Tak nak kalah, Dinner Plate. Tak apalah, bagi chance. Dah lama tak makan fast food & ayam :-) Husband aku pun amik dinner plate. Kena tambah RM 8. Hum hum.

Barang Dapur
Alhamdulillah, ada duit sikit beli gula, kopi dan minuman bergas Zapel. Baguslah air gas Zapel ni. Aku keluarkan semua angin-angin aku :-). Kena bayar 20 sen kalau nak plastik. Jadi kitorang pegang menonong ke kereta :-)

14 comments:

  1. hum hum...bunyinya comel je. hhehhehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hum..hum..comel? Tu bunyi sy gelak :-)

      Delete
  2. Replies
    1. Hi,that coupon I got from AIP online survey.Got to collect 2000 points first then can select the coupon that you like :-) Then redeem like me!

      Delete
  3. rasa mcm nak makan KFC la pulak dah sekrg ni...takper takper...tahan dulu,end of the month nanti nak gi...

    Nanti nak try la online survey tu..bunyi mcm best jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Cherrie,
      Sy kalau bau dia yang tak tahan tu :-) Trylah online survey tu..nanti dia akan bagi survey dan point sampai boleh redeem :-)

      Delete
  4. hi.suke bce blog akk .simple je. keep it n hepi alwayz .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Een,
      Thaanks, datanglah sini selalu :-)

      Delete