Wednesday, 15 February 2012

Huh.Huh.Risau

Aku dari pagi tadi keep tarik nafas, lepas perlahan-lahan. Sekarang pun. Hari ini student aku makin bertambah dan cabarannya ialah darjah 3-6 disatukan dalam satu kelas, but subjek yang sama. Ini adalah cabaran terbesar setakat ni. Eh. Ada satu lagi cabaran, aku mengajar salah seorang student yang kurang upaya.

Blur

Aku start risau.

11 comments:

  1. berusaha lagi!! all the best !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Mr.Lonely!Sy akan terus berusaha!

      Delete
  2. alangkah bagusnya kalau Cherrie pun boleh mengajar tuition mcm awak...
    OK,jangan risau...fikir positif...chayo chayo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cherrie, kalau minat mesti boleh.Jadikan part-time job :-)

      Delete
  3. wah cikgu jugak eyh.. byk sabar nak ajar budak2 kan.. huhu.. apa2 pun sentiasa bersemangat nak ajar diaorg.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah..sy cikgu tuisyen sekarang. Sabar pada budak-budak yang loyar buruk tapi comel.Hum hum. Memang bersemangat1

      Delete
  4. Buleh ke gabung kelas standard lain-lain?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat sementara waktu je sebab bilangan student masih tak berapa ramai :-)

      Delete
  5. Replies
    1. Terima kasih, saya selalu motivasikan perkataan ni 'kuatkan semangat!'Hum hum..

      Delete
    2. btol 2 kdg2 diri kita terasa lemah tnpa semngt...so tiap2 hari kita kena bina smngt!!

      Delete