Wednesday, 11 April 2012

Facebook dan Manusia

Aku tak ada selera nak makan 2-3 hari ni. Asyik terasa nak minum susu coklat je. Makan maggi goreng je sebab paksa diri nak ada tenaga.


Aku godek-godek FB, terjumpa banyak benda. Yang buat aku tersenyum dan berfikir. Apa perasaan admin untuk company yang buat page diorang kat FB. Kalau kena puji, mestilah ok. Tapi kalau macam ni....



Wish selamat malam pun kena marah juga..

Kalau aku, aku resign :-)

1 comment:

  1. Mesti yang jadi Admin tu tinggi kesabaran dia ek..

    ReplyDelete