Wednesday, 18 December 2013

Raikan

Suami aku selalu kata 'Jom, kita raikan'...dan selalunya kami akan raikan dengan fast food. OMG. 

Benda yang nak diraikan tu untuk small matter je. Contoh, sebelum start kereta yang lately asyik susah nak start. Bila boleh start, dia akan kata 'Jom kita raikan'...bla bla blergh.

Benda kecik macam ni gembira untuk diraikan sebab sebelum start kereta tu dah macam-macam pikir apa nak buat kalau tak boleh nak start kereta tu. Dah macam-macam debaran ada. Masa start tu pun tutup mata. Nampak sangat tinggi harapan.

Alhamdulillah!

                     

Seriously, aku seronok betul dia cakap macam tu. Aku harap nanti kalau dia jadi bos, dia akan raikan kejayaan staff dia even staff dia buat sale cukup-cukup untuk bayar sewa office :-)

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete