Thursday, 19 January 2012

Kesukaan #1

Aku was-was hari ini. Nak basuh baju ke tak. Tengok awan kat luar macam mendung. Jadi aku tak jadi basuh baju. Sekarang dah mula hujan :-)

Aku selalu juga senyum sorang-sorang dan bila aku ada apa yang aku suka.

Kopi 

Limau Kopek Sendiri

Jajan 30 Sen
Dan........

Organizer / Diari (Merah)

Aku suka merah. Hum hum. Organizer ni aku dapat menang contest tahun lepas. Tengok semua ni buat aku suka dan tersenyum sorang-sorang :-D

Alhamdulillah.

10 comments:

  1. merah itu menawan dan berani..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul..tapi tak pasti menawan dan berani tu part mana kat diri saya :-)

      Delete
  2. merah menawan. but it doesn't suit me sometimes.hehe. dah lama tak makan jajan. aishhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok jenis merah kot..kadang-kadang sy pun suka merah jenis macam maroon tu. Jajan dah mahal kan? Dulu RM 0.20 je :-)

      Delete
  3. banyaknyer menang contest. Saya tak pernah menang apa2x pun. Organiser merah tu yg lucky. Kat sini panas terik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.Tapi tu last year, this year macam sibuk sikit..jadi tak aktif sangat masuk contest :-) Dulu selalu kalah juga, tapi saya usaha banyak nak kasi menang :-)

      Delete
  4. Replies
    1. Hum..hum.Merah memang hot sebab tu orang selalu kata merahnya mak ngah :-)

      Delete