Tuesday, 10 January 2012

BR1M & Mug Baru

Sepatutnya, next month akan dapat duit BR1M. Aku dah hantar borang last week di LHDN Damansara, Selangor. Sebenarnya ternganga juga aku tengok bangunan LHDN tu. Konsep macam bangunan dalam taman. Aku suka weh.

LHDN Damansara
Masa aku masuk, kena naik tingkat 3. Aku dah cuak. Masuk lif, nak tekan button 3 tak ada. Ada 2 orang laki pun nak pergi naik tingkat 3, diorang pun confuse. Dah la lif tu turun bawah ke tempat parking. 3 orang cuak lagi bagus daripada aku sorang yang cuak :-) So, terpaksa naik balik. Tanya guard, rupanya ada lif lain yang naik atas. Semoga kesesatan ini dibalas dengan kebaikan iaitu duit BR1M. Hum. Hum.

Aku beli mug baru sebab dulu punya dah pecah. Beli kat kedai RM2 tapi harga RM 2.99.

Banyak kenangan mug ni

Mug baru - Bina kenangan baru





Alhamdulillah.

Pencapaian hari ini : Bangun terus pergi telur, timun, cili api & kentang. Terus masak lunch.





12 comments:

  1. ^___^ cute!!!

    follow me back at

    http://melancholicsymmetry.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hye, salam perkenalan. thanks for reading my blog and its my turn to read yours. keep writing and take care of your health =)

    ReplyDelete
  3. Hi Robee Gayle!

    Have followed you. Thanks for coming here!

    @Mr.Lonely,
    Thanks.Like a dream came true. I have read ur blog from last year :-)

    @Arianna
    Wah!!!Saya suka awak & blog awak! Tiap hari intai and ur blog is the 1st blog I read every morning :-) Datang sini selalu!

    ReplyDelete
  4. hi..saya baru saja habis membaca post awak dari yang pertama hingga ke post ini..kuatkan semangat..semoga yang terbaik selalu bersama awak.. :)

    ReplyDelete
  5. dapat link U dari blog Arianna.

    Teruskan menulis ye :)

    ReplyDelete
  6. Sy pun dpt link blog ni dr blog arianna. Be strong ok dear. Rezeki ada dimana2 insyaallah..

    ReplyDelete
  7. Hi Monica,
    Thanks baca semua post saya.Tak sangkalah..awak punya blog cantik.Saya kena belajar lagi nampaknya :-) Thanks for the advice. Sy amat hargainya Monica!

    @Harlisz
    Awak punya blog pun cantik. InsyaAllah, sy akan terus menulis.

    @Marinahunny
    Tahniah! Baru dapat Nuffnang cheque ye.Hum hum.Bestnya. Thanks for the semangat word!

    ReplyDelete
  8. semoga kuat dan tabah

    ReplyDelete
  9. Anonymous,
    Thanls a lot.Datang sini selalu!

    ReplyDelete
  10. hello..first time here.dpt link awak dari Arianna.
    semoga awak cepat sihat and murah rezeki yah!

    Oh, i just followed u :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Cherrie,
      Thanks for the pray. I dah follow u :-)

      Delete